avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere contract de munca temporar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere contract de munca temporar

Buna ziua.
Am un contract de munca temporar care se pare ca urmeaza a fi anulat din motive pur personale. Se poate face asa ceva sau sunt anumite conditii ?
Mentionez ca este vorba de o companie multinationala.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2012
mboncalo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 5 Noiembrie 2012
Anularea din ce motive o doriti, intrucat sanctiunea nulitatii unui c.i.m. intervine numai in anumite situatii ? ..
freeelis a scris:

Anularea din ce motive o doriti, intrucat sanctiunea nulitatii unui c.i.m. intervine numai in anumite situatii ? ..

Scuzati-ma, dar nu am inteles ce ati vrut sa spuneti exact
Depuneti cerere catre angajator, prin care solicitati incetarea contractului prin acordul partilor, incepand cu data de... ( art.55.b din Codul Muncii ).
@ mboncalo

In mesajul initial ati specificat : Am un contract de munca temporar care se pare ca urmeaza a fi anulat din motive pur personale. .. si v-am intrebat din ce motive se solicita anularea c.i.m. ?

p.s.
anularea c.i.m. nu inseamna ca se face cerere de incetare in baza art.55 lit.b C.mun.

Nu cred ca ati inteles ce am vrut sa spun. Nu eu vreau sa inchei contractul ci angajatoru.

Alte discuții în legătură

Concediere fara motivare pgabriel28 pgabriel28 buna seara. pe data de 5 iunie am semnat un contract indiv de munca cu Billa Romania pe o perioada de 3 luni.pe data de 17 iunie mi sa comunicat ca ar fi cazul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de munca Nedelcu1988 Nedelcu1988 Mi se poate rezilia de catre angajator contractul individual de munca fara ca eu sa fiu instiintat in acest sens?...sau se poate aduce vreo modificare ... (vezi toată discuția)
Concedierea abuziva dupa semnarea unui contract de munca ! rzvlaw rzvlaw Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care dupa semnarea unui contract de munca individual, angajatorul doreste sa te de-a afara ... (vezi toată discuția)