avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie la dispozitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie la dispozitie

Buna seara!
In cazul unei actiuni in contestatie la dispozitia primarului L10/2001si in moment ce procedurile de restituire a despagubirilor in aceste tipuri de spete sau suspendat pe un termen nedefinit, exista reala posibilitatea unei solutionari favorabile a cauzei in vederea unei restituiri (compensatorii) prin echivalent de bunuri imobile/servicii din patrimoniul UAT detinatoare/sau exista impedimente legale (care ar fi acelea) ca solutionarea spetei sa fie prin acordarea de despagubiri conform viitoarei legislati printr-o procedura greoaie, in transe anuale in sume modice,devalorizind patrimoniul reclamantului, vezi ultima propunere legislativa din anul acesta. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Retrocedari imlaurentiu imlaurentiu Bunicul meu a avut o casa in centrul orasului iar pe vremea raposatului i-a fost confiscat terenul si casa i-a fost daramata . Atunci a primit o despagubire ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea caselor cu legea 10 coze coze Cu legea 10 am retrocedat terenul pe care am avut construita casa, dar cand am facut cererea am facut ptr retrocedare teren si contravaloare ptr imobil dar am ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare - dobanda - perioada restituire - etc voandrei voandrei In legatura cu dosarul 4186/109/2013 ( http://infodosar.ro/d.php?dosar=4186/109/2013&submit=Cauta ) Este vorba despre o taxa de poluare. Am citit pe ... (vezi toată discuția)