avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale pentru inpozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

pentru inpozite

buna ziua, am si eu o intrebare, detin un automobil mixt, furgon, cab. retro. 4+1 usi, dacia 1307, as vrea sa stiu ce impozit trebuie sa platesc pe an, multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:10, 5 Noiembrie 2012
Calculul se face conform art. 263 Cod fiscal, in functie de capacitatea cilindrica a autovehiculului.
masina este papuc cu 5 locuri si vroiam sa stiu daca este diferenta de impozit intre dacia papuc autoutilitara si dacia papuc mixt?
Verificati va rog art. 263 Cod fiscal si acolo veti gasi cum se calculeaza impozitul pentru autoturismul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul auto SIMON ELENA SIMON ELENA va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste impozitul unui automobil(dacia papuc) . se ia in calcul doar capacitatea cilindrica? de ex. are ... (vezi toată discuția)
Impozit auto ion2013 ion2013 Ce impozit se ia la primarie pentru o masina TV produsa in Romania cu motor de Brasov categoria automobil mixt cu masa totala maxima autorizata 3350 kg cu ... (vezi toată discuția)
Taxele la masinile cumparate pe firma sunt mai mari fata de cele cumparate pe persoana fizica? distribution distribution Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism cu motor de 1590cm. As dori sa stiu daca impozitul anual si asigurarea sunt mai mari daca o cumpar pe ... (vezi toată discuția)