avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozitul auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozitul auto

va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste impozitul unui automobil(dacia papuc) .
se ia in calcul doar capacitatea cilindrica? de ex. are capc.cilindrica 1596cmc. se inmulteste cu coef.de corectie si rezulta impozitul auto.
dar daca este specificat in cartea de inmatriculare autoutilitara,automobil mixt se schimba ceva?
multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Pentru inpozite dorustrechie dorustrechie buna ziua, am si eu o intrebare, detin un automobil mixt, furgon, cab. retro. 4+1 usi, dacia 1307, as vrea sa stiu ce impozit trebuie sa platesc pe an, ... (vezi toată discuția)
Impozit auto ion2013 ion2013 Ce impozit se ia la primarie pentru o masina TV produsa in Romania cu motor de Brasov categoria automobil mixt cu masa totala maxima autorizata 3350 kg cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare taxe si impozite mem06 mem06 Buna ziua. Sunt persoana fizica si doresc sa aflu va rog ce impozit trebuie sa platesc in cazul in care voi cumpara un autovehicul din UE si il voi vinde apoi ... (vezi toată discuția)