avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare silita

In luna mai Tribunalul Bucuresti a incuviintat executarea silita a ANRP pt. o suma de bani cu titlu de despagubiri neplatite. ANRP a facut contestatie la executare care se judeca luna viitoare. In aceasta perioada suma de plata a fost executata de BEJ si am intrat in posesia banilor.
Cum formulez intampinarea la contestatie? Este suficient sa arat ca am primit banii si in acest fel cauza a ramas fara obiect?
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 17:04, 3 Noiembrie 2012
Exista si institutia juridica a intoarcerii executarii silite.
Nu conteaza ca s-a executat suma de bani.
Faceti aparari in fapt si in drept asa cum prevede legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita anrp mamalui Stefan mamalui Stefan Buna seara, am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executarea silita atinas atinas Buna ziua, As dori si eu un raspuns la urmatoarea speta: Am incuviintarea executarii silite dispusa de catre instanta in 15.11.2013 si instituirea popririi ... (vezi toată discuția)
Ajutor! executare silita tarif despagubire rovinieta iulian1986 iulian1986 O sa va prezint situatia mea pe scurt. In noiembrie 2012 am fost surprins fara rovinieta pe autostrada catre Bucuresti. Anul acesta in luna iunie ma trezesc ... (vezi toată discuția)