avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copillui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copillui

daca am nascut in iulie 2004 indemnizatia de crestere copil este 85% din 9211000sau ramane la nivelul anului trecut?
se opreste somaj.cas sau cass?
indemnizatia intra in componenta fd brut de salarii, (baza calcularii 7%, 22% si 3%)adica societatea plateste contrib la stat si ptr indemnizatia aceasta
Cel mai recent răspuns: Luta Ioana , utilizator 14:21, 24 Mai 2005
Indemnizatia de crestere copil este 85% din 9211000 . Nu intra in componenta fd.de salarii.
Unitatea calculeaza contributia la asig.soc.de sanatate in limita a 2 salarii minime * 7% proportional cu numarul de zile lucratoare din concediu crest.../ numar zile lucratoare din luna ; aceasta contributie se deduce din CAS.

Gianina Inculet
In formula de calcul, procentul este de 6.5%, nu 7%.

Ioana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza concediul medical dupa ccc? mirabelalonet mirabelalonet Buna! va rog sa ma ajutati si pe mine: cum se calculeaza concediul medical cod 1 (boala obisnuita) pentru luna aprilie (in toata luna aprilie am fost in CM) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu prenatal lore28 lore28 buna ziua, am si eu o intrebare. pe ultimele 6 luni am avut brutul de 975 aprilie,975 mai,975 iunie, 1050 iulie,1050 august, 1050 lei septembrie 2015. din ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal Vicky82 Vicky82 Cum se calculeaza venitul unei salariate in concediu prenatal. Stiu ca 85%din media veniturilor ultimelor 6 luni dar am inteles ca nu se retin toate ... (vezi toată discuția)