Buna ziua. Am o mare problema. Vineri a trebuit sa fac 2 contracte de munca la o firma care nu avea parola de revisal. Le-am facut tarziu, pe la ora 14 cand deja se terminase programul de lucru la itm pentru depunerea revisalului pe stick. Contractele sunt incheiate vineri, cu inceperea activitatii de maine. Spuneti-mi va rog ca risc daca ma duc maine dimineata sa depun revisalul? Pot depune cu avertisment? Sau iau amenda? Firma nu a mai avut angajati pana acum si nu are parola revisal. Multumesc.
Se poate depune cu avertisment , depinde in ce stare ii gasiti pe cei de la Corpul de control.
Transmiterea REVISAL-ului nu este obligatoriu sa se faca online.... nedepunerea in termen nu are nicio legatura cu faptul ca angajatorul a avut sa nu salariati, a avut sau nu parola.
Pentru cei care nu au mai avut salariati , prima depunere a REVISAl-ului se face la ITM, urmand ca apoi sa-si obtina parola pentru transmiterea online.
Sper sa ma lase sa depun cu avertisment, tinand cont ca nu am depus pt ca nu am avut cand, nu ca am uitat sau n-am vrut. Nu a fost vina mea ca patronul vrea sa inceapa oamenii munca de maine si nu de marti.
Revisal
omerica
Buna ziua!Am urmatoarea problema:in 2008 august am avut o schimbare de functie la un salariat,am dus la itm actul aditional dar nu si revisalul ,in octombrie ... (vezi toată discuția)