avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere revisal cu intarziere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere revisal cu intarziere

Buna ziua. Am o mare problema. Vineri a trebuit sa fac 2 contracte de munca la o firma care nu avea parola de revisal. Le-am facut tarziu, pe la ora 14 cand deja se terminase programul de lucru la itm pentru depunerea revisalului pe stick. Contractele sunt incheiate vineri, cu inceperea activitatii de maine. Spuneti-mi va rog ca risc daca ma duc maine dimineata sa depun revisalul? Pot depune cu avertisment? Sau iau amenda? Firma nu a mai avut angajati pana acum si nu are parola revisal. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: magdutza80 , utilizator 18:52, 4 Noiembrie 2012
Se poate depune cu avertisment , depinde in ce stare ii gasiti pe cei de la Corpul de control.
Transmiterea REVISAL-ului nu este obligatoriu sa se faca online.... nedepunerea in termen nu are nicio legatura cu faptul ca angajatorul a avut sa nu salariati, a avut sau nu parola.

Pentru cei care nu au mai avut salariati , prima depunere a REVISAl-ului se face la ITM, urmand ca apoi sa-si obtina parola pentru transmiterea online.
Sper sa ma lase sa depun cu avertisment, tinand cont ca nu am depus pt ca nu am avut cand, nu ca am uitat sau n-am vrut. Nu a fost vina mea ca patronul vrea sa inceapa oamenii munca de maine si nu de marti.
Despre ce ITM ar fi vorba?
ITM Bucuresti
Din cate cunosc , aveti mari sanse sa primiti avertisment ..

Alte discuții în legătură

Salutare! mă confrunt cu următoarea problemă și aș vrea ... burningoutlaw135 burningoutlaw135 Salutare! Mă confrunt cu următoarea problemă și aș vrea să știu cum să procedez. Pentru a mă încadra ca microintreprindere, pe data de 22 dec am ... (vezi toată discuția)
Revisal omerica omerica Buna ziua!Am urmatoarea problema:in 2008 august am avut o schimbare de functie la un salariat,am dus la itm actul aditional dar nu si revisalul ,in octombrie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate la itm bucuresti carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ? N ... (vezi toată discuția)