avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua!Am urmatoarea problema:in 2008 august am avut o schimbare de functie la un salariat,am dus la itm actul aditional dar nu si revisalul ,in octombrie 2008 a avut loc o alta schimbare de functie dar de data asta am dus revisalul plus actul aditional,pana acum nu mi-a zis nimeni nimic,problema este ca patronul meu doreste sa obtin atestatul de completare a carnetelor de munca si ma tem ca dupa ce depun documentatia o sa ma aleg cu o amenda,pentru nedepunere revisal.Ce credeti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 19 Mai 2010
De ce nu recurgeti la modalitatea de depunere a Revisal online?E cea mai rapida modalitate de depunere.Nu trebuie decat sa depuneti niste documente la ITM pentru a obtine un user si o parola..Nu cred ca veti avea probleme pentru nedepunerea Revisalului..Important e da ati inregistrat actul aditional..
Depinde de inspectorul care va va controla. Va poate da un avertisment,o masura de indeplinire,etc. Daca sunt pusi pe amenzi cu siguranta veti primi,si nu neaparat pt revisal.
Multumesc!
Depunerea actelor pentru obtinerea atestatului nu are nicio legatura cu Revisalul nedepus la acea vreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere revisal cu intarziere magdutza80 magdutza80 Buna ziua. Am o mare problema. Vineri a trebuit sa fac 2 contracte de munca la o firma care nu avea parola de revisal. Le-am facut tarziu, pe la ora 14 cand ... (vezi toată discuția)
Functie in revisal cateldestept cateldestept Am o situatie cand s-a modificat functia angajatului la 01.08.2008, s-a depus act aditional la ITM si s-a operat in cartea de munca, dar nu s-a depus ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Mi s-a instalat programul revisalul nou. Ce trebuie sa fac acum? Am inteles ca etse o parola care trebuie recuperata.Multumesc. (vezi toată discuția)