avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare! Mă confrunt cu următoarea problemă și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare! Mă confrunt cu următoarea problemă și aș vrea ...

Salutare!
Mă confrunt cu următoarea problemă și aș vrea să știu cum să procedez.

Pentru a mă încadra ca microintreprindere, pe data de 22 dec am angajat o persoană și am trimis contabilului.
Astăzi pe data de 30, am primit răspuns ca cei de la ITM nu au vrut sa trimită parola pentru a transmite online datele. Contabilul e în concediu iar eu sunt plecat din localitate.
Se poate transmite datele în revisal și la inceputul anului viitor?
dacă merg personal și fac rost de parola cum as putea sa înregistrez noul angajat?
M-ar putea ajuta cineva cobtracost zilele acestea? mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 30 Decembrie 2022
Aplicatia Revisal este gratuita si nu necesita parola si cont de utilizator.

Pentru a obtine parola, trebuie ca prima depunere a revisal-ului sa se faca la sediul ITM-ului, urmand ca de la a doua transmitere sa puteti face online depunerile.

Nedepunerea in termen a REVISAL-ului este contraventie.

Dacă doriți alte detalii postati-le.
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere revisal cu intarziere magdutza80 magdutza80 Buna ziua. Am o mare problema. Vineri a trebuit sa fac 2 contracte de munca la o firma care nu avea parola de revisal. Le-am facut tarziu, pe la ora 14 cand ... (vezi toată discuția)
Revisal danlpl danlpl Buna, recent am introdus datele necesare pentru revisal, in revisalul vechi. Atunci cand am vrut sa le trec in cel nou, am constatat ca nu mai pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Amendã obligatorie? John72 John72 Sunt administratorul unei firme și n-am mai lucrat în Revisal de 2 ani. Acum aud că s-a modificat versiunea de program (în dec. 2011 a apărut 5.0.8). ... (vezi toată discuția)