avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evaluare bun revendicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evaluare bun revendicat

am revendicat o suprafata de teren pe care am evaluat-o procizoriu la o suma de 100 lei pentru care am platit taxa de timbru. Am mai solicitat ca paratul sa fie obligat sa desfinteye un gard pe care l-a construit pe terenul meu. Instanta la primul termen mi-a pus in vedere sa evaluez bunul revendicat,respectiv terenul si gardul. In primul rand nu inteleg de ce sa mai evaluez terenul din moment ce a fost evaluat prin cererea principala, iar in al doilea rand pentru ce sa evaluez gardul pe care nu il revendi.

Alte discuții în legătură

Este obligatorie evaluarea in situatia asta ? ilieiri ilieiri am revendicat o suprafata de teren pe care am evaluat-o procizoriu la o suma de 100 lei pentru care am platit taxa de timbru. Am mai solicitat ca paratul sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata si expertiza cadastrala Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua, doresc sa imi comunicati daca se pot recupera cheltuielile de judecata (expertiza/masuratoare cadastrala). Precizez ca mi s-a incalcat ... (vezi toată discuția)
Granituirea, costurile actiunii IancuV IancuV Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie privind costurile unei actiuni in instanta privind granituirea si daca pot cere cheltuieli de judecata privind ... (vezi toată discuția)