avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este obligatorie evaluarea in situatia asta ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este obligatorie evaluarea in situatia asta ?

am revendicat o suprafata de teren pe care am evaluat-o procizoriu la o suma de 100 lei pentru care am platit taxa de timbru. Am mai solicitat ca paratul sa fie obligat sa desfinteye un gard pe care l-a construit pe terenul meu. Instanta la primul termen mi-a pus in vedere sa evaluez bunul revendicat,respectiv terenul si gardul. In primul rand nu inteleg de ce sa mai evaluez terenul din moment ce a fost evaluat prin cererea principala, iar in al doilea rand pentru ce sa evaluez gardul pe care nu il revendi.

Cel mai recent răspuns: ilieiri , utilizator 18:01, 4 Noiembrie 2012
Cine a facut evaluarea terenului la suma de 100 lei? D-voastra? Nu d-voastra sunteti expertul daca asa s-a intamplat!
Daca instanta a dispus si v-a pus in vedere sa evaluati inseamna ca trebuie sa va conformati, considerand probabil derizorie evaluarea dvs initiala.
cum pot stabili valoarea terenului?
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
ilieiri, utilizator
Nu trebuie sa indicati valoarea exacta ci una cu aproximativa, oricum nu una derizorie.
despre gardul pentru care am cerut desfintarea este legal sa il evaluez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare bun revendicat ilieiri ilieiri am revendicat o suprafata de teren pe care am evaluat-o procizoriu la o suma de 100 lei pentru care am platit taxa de timbru. Am mai solicitat ca paratul sa ... (vezi toată discuția)
Granituirea, costurile actiunii IancuV IancuV Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie privind costurile unei actiuni in instanta privind granituirea si daca pot cere cheltuieli de judecata privind ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata si expertiza cadastrala Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua, doresc sa imi comunicati daca se pot recupera cheltuielile de judecata (expertiza/masuratoare cadastrala). Precizez ca mi s-a incalcat ... (vezi toată discuția)