avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Am vindut o masina, cartea de identitate am pastrat, am dat numai talonul. De la cumparator nu am numai numarul de telefon, era vorba ca mergem la inceputul saptaminii sa facem contractul si transcrierea.
Nu s-a prezentat, dupa acea am mai vorbit cu el si a zis ca peste doua zile mergem sa facem actele.
Intrebarea mea este daca pe baza cartii de identitate a masinii eu pot sa radiez masina la politie si sa scot de la impozit.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:50, 4 Noiembrie 2012
In opinia mea nu o puteti radia decat daca aveti actul de vanzare sau un act prin care ati predat-o la un Centru de colectare fier vechi -Remat-, care va elibereaza un certificat de distrugere al acesteia.

Va rog sa cititi si aceasta discutie deschisa de colega mea, doamna Gabriela Pintea.

www.avocatnet.ro/content/for...
In lipsa contractului de vanzare cumparare nu puteti face dovada tranzactiei,pe cale de consecinta nu puteti scoate din evidenta dvs vehiculul
Desfasurati demersuri pentru finalizare documente pentru a nu va confrunta cu situatii neplacute gen amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)