Buna seara,
Am un contract de arenda in provincie ( jud. Dambovita) adica eu am dat in arenda terenul. S-a stabilit suma de 100 lei pe an, cu cel care lucreaza pamantul respectiv. Contractul a fost inregistrat acolo, la primarie, eu domiciliind in Bucuresti, dar am acte si acolo pe casa si teren si platesc impozit.
Nu stiu daca eu , aici, in Bucuresti mai trebuie sa depun undeva pt. impozitul pe venitul anual.
V-as ruga foarte mult sa ma consiliati.
Va multumesc foarte mult
Declaratia unica
ana maria14
Daca o persoana fizica are contracte de arenda cu alte persoane fizice, iar nivelul arendei este in produse agricole, se declara in declaratia unica la venit ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.