avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Arenda - impozitul pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Arenda - impozitul pe venit

Buna seara,
Am un contract de arenda in provincie ( jud. Dambovita) adica eu am dat in arenda terenul. S-a stabilit suma de 100 lei pe an, cu cel care lucreaza pamantul respectiv. Contractul a fost inregistrat acolo, la primarie, eu domiciliind in Bucuresti, dar am acte si acolo pe casa si teren si platesc impozit.
Nu stiu daca eu , aici, in Bucuresti mai trebuie sa depun undeva pt. impozitul pe venitul anual.
V-as ruga foarte mult sa ma consiliati.
Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 20:53, 4 Noiembrie 2012
plătiți doar acolo la locul înregistrării contractului de arendă.
Si nu depun declaratie pt. impozitul pe venitul anual?

Multumesc inca o data
trebuie depusă acea declarație la locul înregistrării arendei, altfel vă sancționează Legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendare teren bogdanmarinela bogdanmarinela Un batran - ce nu mai poate munci pamantul din proprietate,vrea sa arendeze o suprafata de teren. Care sunt pasii de urmat si unde trebuie sa se adreseze? ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 venit din arenda kamilles kamilles Pesoana fizica , am de cativa ani un teren agricol dat in arenda din care obtin un venit anual foarte mic ( si suprafata terenului fiind foarte mica ) , am in ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica ana maria14 ana maria14 Daca o persoana fizica are contracte de arenda cu alte persoane fizice, iar nivelul arendei este in produse agricole, se declara in declaratia unica la venit ... (vezi toată discuția)