avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test ADN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test ADN

sotul surorii mele doreste un test ADN pe a se convinge daca fetita este a lui.el este in Italia,sora mea cu fetita sunt in Anglia.El a cerut ca sora mea sa-i trimita cateva fire de par de-ale fetei pt a face el testul in Italia,insa sora mea ar vrea ca sa mearga la un laborator pentru a li se preleva probele amandurora de catre o persoana autorizata,sa fie sigura ca testul este corect.poate ridica sora mea pretentia ca el sa mearga in Anglia pentru efectuarea testului?precizez ca ea nu se poate deplasa cu fetita deoarece i-a expirat imputernicirea data de sotul ei prin care este de acord sa calatoreasca prin UE,iar acesta nu este interesat sa o reactualizeze.
Cel mai recent răspuns: oszi , utilizator 18:22, 6 Noiembrie 2012
Bineinteles ca sora dvs poate avea aceste pretentii daca doreste si ea sa se faca un test adn pentru ca daca mamica nu vrea test, taticul nu are ce sa faca decat sa se adreseze instantei pt o tagada de paternitate.
Poate ar fi bine s-o sfatuiti pe sora dvs sa nu ii faca pe plac
Firele de par nu se trimit prin posta.nSa faca testul ca la carte si sa se prezinte personal pentru test.
Testul ADN se face cu respectarea unor proceduri medicale.
Ar fi bine sa va interesati personal cu sa procedati.
Insa, in nici un caz asa cum a solicitat el.
De ce nu va trimite banii pentru test si sa trimita el firele de par prin posta.
Ia vedeti ce va raspunde.:))
multumesc pentru sfaturi !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reușesc să am lângă mine ceea ce iubesc? Madalingeorgescu Madalingeorgescu Buna ziua,ma nunesc Georgescu Madalin si am o mare problema...de trei luni am devenit tatic,am o fetita minunata si mamica ei e superba,problema mea este ... (vezi toată discuția)
Tagada de paternitate - mama nu se prezinta la testul adn caloean ciprian caloean ciprian Buna ziua! As vrea sa va intreb ce se poate intampla in cazul in care ,daca instanta a hotarat ca proba in privinta stabilirii paternitatii intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Test adn dany6969 dany6969 Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)