sotul surorii mele doreste un test ADN pe a se convinge daca fetita este a lui.el este in Italia,sora mea cu fetita sunt in Anglia.El a cerut ca sora mea sa-i trimita cateva fire de par de-ale fetei pt a face el testul in Italia,insa sora mea ar vrea ca sa mearga la un laborator pentru a li se preleva probele amandurora de catre o persoana autorizata,sa fie sigura ca testul este corect.poate ridica sora mea pretentia ca el sa mearga in Anglia pentru efectuarea testului?precizez ca ea nu se poate deplasa cu fetita deoarece i-a expirat imputernicirea data de sotul ei prin care este de acord sa calatoreasca prin UE,iar acesta nu este interesat sa o reactualizeze.
Bineinteles ca sora dvs poate avea aceste pretentii daca doreste si ea sa se faca un test adn pentru ca daca mamica nu vrea test, taticul nu are ce sa faca decat sa se adreseze instantei pt o tagada de paternitate.
Poate ar fi bine s-o sfatuiti pe sora dvs sa nu ii faca pe plac
Testul ADN se face cu respectarea unor proceduri medicale.
Ar fi bine sa va interesati personal cu sa procedati.
Insa, in nici un caz asa cum a solicitat el.
De ce nu va trimite banii pentru test si sa trimita el firele de par prin posta.
Ia vedeti ce va raspunde.:))
Test adn
dany6969
Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)