avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Drepturile patrimoniale cãtre UPFAR ºi ARGOA sunt cu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Drepturile patrimoniale cãtre UPFAR ºi ARGOA sunt cu TVA sau fãrã?

drepturile patrimoniale cuvenite producatorilor de opere audiovizuale publicate in M. Of .nr 158 din 20.02.2006 Partea 1 au inclusa cota TVA ,sau sunt fara TVA ?
am citit metodologia,legea dreptului de autor sinu am vazut nicaieri specificat ceva in acest sens! sau mi-a scapat ?!
multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Ropatent , Consultant proprietate industriala 15:39, 5 Decembrie 2012
Ar trebui sa cititi statutul fiecarui organism de gestiune colectiva, coroborat legea fiscala, insa stiu ca sunt CU TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie de licenþã neexclusivã cu upfar-argoa iuliurs iuliurs Buna ziua, Am primit in zilele trecute o somatie din partea UPFAR-ARGOA sa inchei un contract cu ei si plata sumelor restante pe 3 ani pentru redifuzarea ... (vezi toată discuția)
Colectare taxe muzica avisdevara avisdevara cate organisme sunt abilitate sa colecteze taxe privind difuzarea muzicii in restaurante si care sunt acestea? (vezi toată discuția)
Adpfr - (drepturi conexe) rathaussibiu rathaussibiu Buna ziua, Avem un restaurant in care avem un singur televizor pe care difuzam muzica de pe cablu. E nevoie sa platim licienta la ADPFR? (vezi toată discuția)