avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum inregistrez un prajitor de paine si un LCD?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum inregistrez un prajitor de paine si un LCD?

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti pe ce conturi trebuiesc inregistrate achizitiile de LCD si prajitor de paine?:">
Cel mai recent răspuns: grecuanamaria , utilizator 15:17, 30 Ianuarie 2009
[va rog sa imi spuneti pe ce conturi trebuiesc inregistrate achizitiile de LCD si prajitor de paine?:">
Pentru a va raspunde, trebuie sa stim in ce scop sunt folosite aceste bunuri, valoarea lor de achizitie....dati mai multe detalii
iti sugerezi sa angajezi un contabil: de la 1800 ron este mijloc fix , inferior acestei valori este obiect de inventar
Si mai depinde si de specificul firmei.Daca nu are niciun salariat, ce face cu un prajitor de paine?Dar cu un LCD?Ii foloseste in scopul obtinerii de venituri?
multumesc=D>

erau produse cumparate de firma pe care sa le foloseasca angajatii
ps ma gandisem si eu la ob de inventar dar nu eram sigura pt ca sunt la inceput.
ms frumos inca o data
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie mouse florisp2009 florisp2009 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este inregistrarea contabila pentru o achizitie de mouse, avand in vedere ca : - nu se poate mari valoarea mijlocului ... (vezi toată discuția)
Speta fiscalitate - ce as putea invoca in cererea de chemare in judecata? rzvlaw rzvlaw Formulați motivat, o cerere de chemare în judecată. Pentru formularea acțiunii, aveți în vedere un cuantum de 112.000 lei al creanței contestate, pentru ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix / ob. de inventar, receptie cladire niko 94 niko 94 1. Am o factura pe care scrie mobilier birou, val totala 2000 lei,pret unitar 1680,67 lei Ca sa fie mijl fix trebuie sa aiba val 1800 lei, dar banuiesc ca ... (vezi toată discuția)