avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare permis port arma
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare permis port arma

Buna seara,
puteti sa-mi spuneti daca nu am depus in termen de 30 zile plangere prealabila la un Ordin de Anulare a Permisului de Port arma ( arme de vanatoare) pt ca nu am stiut efectiv si pentru ca Ordinul a fost emis fara un Proces-Verbal in care sa se spuna ce a facut, mai putem face ceva ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Anulare permis arma după casare Ion 1979 Ion 1979 Buna ziua,m-am trezit cu decizie de la biroul arme și muniții pentru anularea permisului de armă pe motiv că nu am făcut fisa medicala in termenul ... (vezi toată discuția)
anulare proces verbal de contraventie mary6 mary6 buna dimineata, detin o pusca sportiva cu aer comprimat cat.E ,permis de port arma tip B,in 19.06.2012 seful de post al politiei locale impreuna cu un agent ... (vezi toată discuția)
Permis de portarma feliciagl feliciagl Buna ziua! Tatal meu si-a cumparat in 1996 un pistol cu bile,de la magazin autorizat, in 2010 am venit cei de la politie i-au confiscat arma si i-au inaintat ... (vezi toată discuția)