avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Birou de Asigurari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Birou de Asigurari

Sunt broker de asigurari si as vrea sa-mi deschid propriul meu birou de asigurari. Ce acte imi trebuie pt. infiintarea acestui birou, ce fel de autorizatii imi trebuie, daca imi trebuie sa-mi deschid firma pe numele meu. Imi trebuie autorizatie de la firma la care sunt asistent in brokeraj ( DESTINE BROKER).
Care sunt pasii exacti pe care trebuie sa-i urmez pentru deschiderea acestui birou.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde asigurari legal intr-un magazin de piese auto? HotPink HotPink Buna seara sau… mai degraba buna dimineata! :) Am un magazin de piese auto si as vrea sa inchei si asigurari in spatiul inchiriat in care imi desfasor ... (vezi toată discuția)
Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)