avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... bilet de avion - SOS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

bilet de avion - SOS

Buna seara,

Am cumparat un bilet de avion printr-o agentie de turism acum 2 luni. Intre timp m-am casatorit si mi-am schimbat CI si Pasaport. Acum agentia de turism si compania aeriana nu vor sa-mi schimbe biletul, zic ca nu este valabil si trebuie sa cumpar altul, fara sa-mi dea un motiv concret. Banii nu se dau inapoi. Mi se pare nedrept. Oare cum as putea proceda? Care ar fi baza legala?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 07:39, 6 Noiembrie 2012
Bineinteles ca biletul este valabil insotit de certificatul de casatorie care demonstreaza numele avut anterior. Asa poate nici casa pe care o am nu mai este "valabila"pentru ca m-am casatorit si nu mai port acelasi nume ca atunci cand am cumparat-o!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu pasaportul pe numele vechi andreea.p andreea.p Buna ziua! Am cumparat biletele de avion pentru luna de miere folosind numele de domnisoara. Problema este ca aceasta calatorie va avea loc la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Teapa - bilete de avion gyoni8 gyoni8 Buna, Am achitat catre o agentie de voiaj contravaloarea la patru bilete de avion in aprilie 2012, trebuia sa plecam in 10 iulie 2012 si sa ne intoarcem pe 15 ... (vezi toată discuția)