avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERI DE INDRUMARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERI DE INDRUMARE

Intr-un Proces Civil Proprietari – Chiriasi, chiar inainte de stabilirea recursului, deci procesul nu s-a incheiat, proprietarii actioneaza deja prin executor judecatoresc ?!
Cu colaborarea Tribunalului de Sector …

- Hotarare nu exista. Exista doar solutia de dupa ultima infatisare cu posibilitate de recursul in 15 zile de la comunicare. Comunicarea nu s-a facut.

In raspunsul la petitia catre presedintele Tribunalului, se afirma ca a Hotararea a fost comunicata partilor.

NU a fost comunicata si NU este in Dosarul de la Arhiva …

- Mentionarea la Dosar numai a unei cereri de recurs, desi noi am facut doua …
- Hotarare evident netemeinica, se vede din lectura ca nu s-au citit integral intampinarile noastre
- Graba Tribunalului de a legaliza punerea in executare a nosatra, desi am facut doua cereri de recurs in timp util.

Se vede CLAR ca se vrea sa ni se creeze complicatii, prin jonglarea cu dispozitiuni, termene, omiteri expres, neluari in seama a celor aratate de noi in dosar, abuzuri „fine” si chichite rauvoitoare.

SE vrea sa platim, per total o suma de PATRU ori mai mare (!!!) decat chiria pe DOUA LUNI datorata si pe care nu am putut-o plati la vreme, din motive absolut obiective, dar care nu au fost luate in consideratiune in dispretul Legii si al Omeniei.

Noi am arata CLAR ca am avut si avem dificultati materiale obietive de ani de zile, fiind „luati in vizor’ de indivizi puternici si abuzivi cu Mare Putere Oculta …
Si, de aici GRABA cu care Tribunalul a achiesat le cererile evident rauvoitoare ale partii adverse.

De pilda, desi la predarea-primirea prin Proces Verbal in doua exemplare a apartamentului s-a convenit ca avem de plata a chriei restante pe DOUA LUNI 2x 450 Euro (900 de Euro) apare ca avem de platit 1350 de Euro, PLUS cheltuieli de judecat de 2000 de RON, PLUS intretinerea restanta, pe care AM PLATIT-O …
PLUS, evident plata executorului judecatoresc …

Si toate acestea numai pentru ca am intarziat cu plata chiriei, in conditiile in care am fsot sicanati si blocati OCULT, dar eficace SI in Romania, SI in Occident de a face bani.

Adica se confirma SICANELE la care suntem supusi de indivizii abuzivi de zece ani, mentionati, cu MARE PUTERE Oculta.

Sicane pe care le-am mentionat repetat in toate intampinarile si sedintele de judecata, dar care STRANIU, dar PROBANT, in sensul persecutiei oculte,

NU au fost luate in consideratie, cu vadita rea vointa de catre Tribunalul de Sector.

SE vrea sa fim executati pe TOATA suma, folosind bunavointa suspecta a Tribunalului pentru partea adversa, INAINTE de judecare a recursului la Tribunalul Bucuresti,
RECURS ADMIS SI FIXAT IN PRIMAVARA ANULUI 2013...

Se poate veni cu executor judecatoresc inainte de finalizarea procesului ?
Ce rost ar avea ?
Ce sa execute, daca nu s-a dat hotarare definitiva ?

Ce doreste proprietarul prin aceasta din moment ce chiriasii au obiectii la rezolutia data infatisarea trecuta a procesului si s-a admis RECURS ?

As dori sa cer o AMANARE a ordinului executorului judecatoresc ?
IN CE CONDITII se poate cere aceasta AMANARE ?

CUM si UNDE sa reclamam comportarea Tribunalului si la judecare, si in Hotarare ?

CUM si UNDE sa reclamam comportarea Presedintelui de Tribunal de Sector ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: OlDumitra , utilizator 01:07, 7 Noiembrie 2012
"CUM si UNDE sa reclamam comportarea Tribunalului si la judecare, si in Hotarare ?
CUM si UNDE sa reclamam comportarea Presedintelui de Tribunal de Sector ? "
Răspuns :
- la CSM-Inspecţia Juridică.Darr statul de drept vă va răpune.Plata-n "ceruri" pt vătămători nu în statul de drept.
Hotararea pronuntata de prima instanta este una definitiva care poate fi pusa in executare silita, chiar daca dvs ati declarat recurs. Recursul in sine nu suspenda executarea hotararii.

In motivarea recursului - unde veti scrie despre toate abuzurile si nelegalitatile care considerati ca s-au comis - solicitati si suspendarea executarii hotararii.

De asemenea puteti face o contestatie la executare dupa ce primiti somatia executorului, in 15 zile de la primire. Solicitati si prin aceasta, suspendarea executarii.
Multumesc. Bine ca existati. Mi-ati fost de real ajutor. Mai ales ca pricina nu este atat de grava pe cat vor s-o stoarca atat Reclamantii, cat si Judecatorii.

Relativ la Statul de Drept, stim, stim cum e, vai de noi ! Nu am putut aplauda, dar de ras, "ne-am ras" copios! Ce sa facem, atat ne-a mai ramas.
Sau mai bine sa nu ajungem prin Judecati. De-am ramane doar la Judecatile de Valoare.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala - urgent petrisor_ionel petrisor_ionel Buna ziua! Fratele meu a avut ieri infatisare pentru custodia copilului pe timpul procesului si a pierdut, acum lui i-a expirat buletinul, procesul este in ... (vezi toată discuția)
277 codul muncii - refuzul de a face plata pana la recurs = infractiune? andra1234 andra1234 intrebare: un angajat a castigat in instanta drepturi salariale, societatea nu a primit inca hotararea judecatoreasca astfel incat sa o poata contesta ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)