avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda itm
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda itm

BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA.
O INTREBARE. ANUL ACESTA AM LUAT O AMENDA DE LA CEI DE LA ITM,.................AM CONTESTAT IN INSTANTA AMENDA...............DACA JUDECATORUL VA DA CASTIG ITM-ULUI.....SI EU O SA TREBUIASCA SA PLATESC AMENDA.........FIRMA NU MAI FUNCTIONEAZA FIZIC...........PE HARTII APARE..LA REG. COMERTULUI ESTE INSCRISA.......CE SE VA INTAMPLA CU ACEASTA AMENDA. PRECIZEZ CA NU AM NIMIC PE NUMELE MEU......NIMIC!
VA MULTUMESC SI ASTEPT O PARERE .DOUA,TREI........
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:42, 9 Noiembrie 2012
nu se va intimpla nimic, va ramine neachitata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala onjn Florin_Georgescu Florin_Georgescu Buna ziua. Anul trecut in octombrie am fost amendat de ONJN (Oficiul National pentru Jocurile de Noroc) cu suma de 5000 lei. Am contestat decizia in ... (vezi toată discuția)
Cand se anunta itm? iosif.kramar iosif.kramar am primit decizia de concediere in data de 30 mai, iar banca a angajat ITM in data de 31 mai, este corect? Sau angajatorul poate fi amendat. (vezi toată discuția)
Persoana fizica neautorizata amendata de itm claudiu993 claudiu993 daca o persoana fizica neautorizata( fara nici un statut juridic) este amendata de catre ITM cu suma de 30000 lei fiindca este ajutat de catre 3 persoane la ... (vezi toată discuția)