avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectare incadrare bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectare incadrare bugetar

Buna ziua
in ianuarie 2010 am reincadrat un coleg la gradatia II deoarece nu mai exista in anexa gradatia III fara sa primeasca un salariu mai mare, la 1 ianuarie 2011, in baza L.284/2010 trebuia sa-l reincadrez iar la gradatia III deoarece a fost introdusa din nou in anexa.
Acum indeplineste conditii de promovare intr-o gradatie superioara si nu stiu cum sa corectez decizia din 2011 deoarece am stat de functiii aprobat in Consiliul Local, pentru ca nu are decat 3 ani vechime in institutie publica si nu cred ca e corect sa-l promovez in grad I
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)