avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii vechime in munca

buna ziua, am o intrebare legata de anii de facultate,cum se calculeaza vechimea in munca in legatura cu acesti ani? sunt 4ani sau se scad vacantele?
Cel mai recent răspuns: cris1818 , utilizator 19:41, 6 Noiembrie 2012
Anii de facultate nu constituie vechime in munca, ci stagiu de cotizare asimilat pentru pensie ... nu se scad vacantele.
ma intereseaza pentru acordarea zilelor de concediu. stiu ca pragul e de 10 ani vechime si voiam sa stiu cum calculez.

multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
cris1818, utilizator
Anii de facultate nu se iau in considerare la stabilirea vechimii in munca si nici la stabilirea zilelor de CO.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime si spor de vechime AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Cand se calculeaza anii lucrati din cartea de munca pentru a i se acorda sporul de vechime in functie de anii lucrati se scad zilele de fara plata? Sau ele nu ... (vezi toată discuția)
Facultate + master la zi = vechime? petje petje 1 an de facultate se echivaleaza cu 1 an vechime? (vezi toată discuția)
Ani studii superioare ca vechime in munca la calcul drepturi zile concediu bugetar nataliaz nataliaz Buna ziua. V as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea problema: pt calculul vechimii in munca o mamica cu studii superioare la curs de zi al unei facultati de ... (vezi toată discuția)