avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat calitate de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat calitate de mostenitor

Buna seara,

in urma decesului tatalui meu, eu, fratele si mama suntem interesati in obtinerea de date de la banca unde tatal meu are deschis un cont.
am fost azi la notar si mi s-a zis ca e exact aceeasi procedura ca si la dezbaterea mostenirii, in sensul ca m-au trimis sa scot anexele 23 si 24 de la starea civila si trebuie sa fim prezenti toti trei + 2 martori.
Intrebarea mea este daca toti notarii solicita aceste anexe, pentru ca este de durata (2 saptamani pana se elibereaza).
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:49, 6 Noiembrie 2012
Da, solicita aceste acte, insa incercati poate reusiti sa rezolvati mai repede la un alt notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune laur2013 laur2013 buna seara, in ce conditii pot deschide succesiune daca suntunicul fiu, insa mama meatraieste? (vezi toată discuția)
Nu vreau sa fac acte de mostenitor maria1956 maria1956 Parintii mi-au decedat in lunile mai si august 2017.Cand am luat in august certif.deces, d-na de la starea civila mi-a spus ca trebuie sa completez o anexa ... (vezi toată discuția)