avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Accident grav, noua lege , castig de cauza.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Accident grav, noua lege , castig de cauza.

Buna ziua,
Tatal meu anul trecut a avut un accident, din care nu sa ales decat cu multe rupturi si spitalizari, din pacate cel care la lovit era si baut rau la volan doar ca nu i sa facut nimic pentru ca a avut multi alti in spate si a scapat nevatamat.
Am cheltuit foarte multi bani prin avocati si spital cu tatal meu , vreau si eu dreptate , si fac apel sa ma ajutati cei care stiti si cunoasteti legile sa ma informati daca am inteles bine.
Am auzit ca il putem da din nou in judecata pe cel care la lovit cu masina pe taicamiu, fara sa mai platim nimic nici-un ban la dosar si timbru , doar ca sa fim toti copii deacord si sa semnam, ca sa putem sa-l actionam din nou in judecata.Va rog sa-mi spuneti si mie cei care sunteti in cunoastinta de cauza si sa ma sfatuiti .
Va multumesc ,
Cu respect
Luminita Apostol.
:sorry:
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:20, 6 Noiembrie 2012
Puteti reda continutul dispozitivului?Aveti grija cu termenul in care puteti formula apel, sa nu-l depasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu recalcularea alcoolemiei riki_adr riki_adr Buna, In luna oct2008, am condus sub influenta alcoolului, am fost oprit si testat (nu am avut nici un incident). Acum imi pare f rau, dar asta este ..., ... (vezi toată discuția)
Proces penal Ryan123 Ryan123 Buna ziua. Situatia se prezinta altfel. Acum 3 ani de zile mi s-a furat telefonul, a fost un caz de talharie calificata produsa de 2 indivizi minori pe vremea ... (vezi toată discuția)
Proces penal Ryan123 Ryan123 Buna ziua. Situatia se prezinta altfel. Acum 3 ani de zile mi s-a furat telefonul, a fost un caz de talharie calificata produsa de 2 indivizi minori pe vremea ... (vezi toată discuția)