Buna ziua , scriu si eu in speranta ca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am un contract la orange din 2004 (abonament) si doresc sa il reziliez , mi-a expirat in data 06 noiembrie 2012 , si eu am facut cerea in 15 oct 2012 . Ei imi spun ca trebuia sa zic cu 30 de zile inainte si eu care m-am dus din septembrie odata la 2 saptamani , tot mi-au spus ca doar cu 30 zile inainte pot sa fac cererea , ba ca eu nu sunt titularul si m-am dus cu procura in mana la ei (e pe numele tatalui meu , dar am procura si pentru firma , ultilitati etc inclusiv orange) , si nu ca ar fi nevoie oricum ca eu pot declara acest lucru dar in caz ca nu e adevarat si tata ar face scandal eu raspund penal , dar in fine. Acum am sunat iarasi si imi spun ca ma va contacta un reprezentant in 24 de ore , e a 3-a oara cand imi spun asta. Mai mult cei de la call center sunt retardati , imi cer scuze ca folosesc un cuvant dur , ii spun ca daca nu imi desface abonamentul acum mi se prelungeste tacit pe perioada minim contractuala si ea imi spune ca nu e asa , eu eram cu termenii si conditiile deschise pe calculator.
Intrebarea e pot face ceva? sau sa astept sa mai platesc o luna? merita sa intentez un proces contra lor ?
Sa nu mai zic ca isi induc clientii in eroare la orange shop spune una la telefon alta, si in orice caz daca orange poate rezilia contractul imediat , de ce eu trebuie cu minim 30 de zile inainte.
Oricum fac niste abuzuri foarte mari , si ar trebui tarati prin tribunale , dar romanul asa e , costa mult dureaza mult lasa ca mai induram umpic. Sunt si eu student la drept anul III , dar doar abuzuri vad in orice companie in Romania , la OPC degeaba mergi ca iau mai multa spaga decat salar , iar prin tribunale nu stiu daca pot sa ii dau , sau macar pentru bataia de cap si banii investiti poate scot ceva daune de la ei.