avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema reziliere contract orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema reziliere contract orange

Buna ziua , scriu si eu in speranta ca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am un contract la orange din 2004 (abonament) si doresc sa il reziliez , mi-a expirat in data 06 noiembrie 2012 , si eu am facut cerea in 15 oct 2012 . Ei imi spun ca trebuia sa zic cu 30 de zile inainte si eu care m-am dus din septembrie odata la 2 saptamani , tot mi-au spus ca doar cu 30 zile inainte pot sa fac cererea , ba ca eu nu sunt titularul si m-am dus cu procura in mana la ei (e pe numele tatalui meu , dar am procura si pentru firma , ultilitati etc inclusiv orange) , si nu ca ar fi nevoie oricum ca eu pot declara acest lucru dar in caz ca nu e adevarat si tata ar face scandal eu raspund penal , dar in fine. Acum am sunat iarasi si imi spun ca ma va contacta un reprezentant in 24 de ore , e a 3-a oara cand imi spun asta. Mai mult cei de la call center sunt retardati , imi cer scuze ca folosesc un cuvant dur , ii spun ca daca nu imi desface abonamentul acum mi se prelungeste tacit pe perioada minim contractuala si ea imi spune ca nu e asa , eu eram cu termenii si conditiile deschise pe calculator.

Intrebarea e pot face ceva? sau sa astept sa mai platesc o luna? merita sa intentez un proces contra lor ?

Sa nu mai zic ca isi induc clientii in eroare la orange shop spune una la telefon alta, si in orice caz daca orange poate rezilia contractul imediat , de ce eu trebuie cu minim 30 de zile inainte.

Oricum fac niste abuzuri foarte mari , si ar trebui tarati prin tribunale , dar romanul asa e , costa mult dureaza mult lasa ca mai induram umpic. Sunt si eu student la drept anul III , dar doar abuzuri vad in orice companie in Romania , la OPC degeaba mergi ca iau mai multa spaga decat salar , iar prin tribunale nu stiu daca pot sa ii dau , sau macar pentru bataia de cap si banii investiti poate scot ceva daune de la ei.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
Vampp, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract nesemnat orange AlexaIrina AlexaIrina Buna ziua, Am recent o mica problema cu Orange. Am semnat pentru o prelungire a contractului in data de 25.08.2017, pentru 24 de luni. acum 2 zile remark ca ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de telefonie mobila lumifatu lumifatu pe 5 noiembrie 2009 am incheiat un contract cu [o companie de telefonie mobila] si conform celor prevazute in contract acesta trebuia sa inceteze pe 5 ... (vezi toată discuția)
Returnare telefon telekom anittastanciu anittastanciu Buna ziua, Povestea e un pic lunguta, am sa incerc sa o spun cat de scurt pot. Ai mei au reziliat un abonament de telefon, televiziune si internet la ... (vezi toată discuția)