avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Refuz eliminare clauze abuzive conform sentinței
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuz eliminare clauze abuzive conform sentinței

În urma unui proces cu banca instanța a constatat unele clauze abuzive și a dispus eliminarea lor din convenție. M-am chinuit aproape un an dar banca nu dorește a elimina clauzele conform dispozitivului sentinței. Menționez că până acum au eliberat trei acte adiționale fiecare cu bube. Banca totdeauna găsește de cuviință a reglementa și alceva decât a dispus instanța.
Întrebare. Trebuie obligatoriu emis un act adițional prin care se elimină clauzele din moment ce am decizia instanței. Dacă da ce este de făcut pentru că banca nu dorește numai cum vrea ea (elimină alte clauze din alte acte, directorul semnează numai pe fiecare filă atenție cu mențiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE și nu la părți, pe urmă spun că eu am refuzat a semna actele și multe altele).
Mulțumesc

Puteti sa le trimiteti actul aditional conform hotararii instantei prin notificare trimisa prin executor judecatoresc, catre conducerea banciicu solicitarea de a respecta hotararea instantei si daca timp de 30 de zile nu fac nimic, plangere penala impotriva conducerii si respectati decizia dvs. Daca va dau in judecata apoi, pierd sigur.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Va sugerez sa incercati rezolvarea acestui conflict prin apelarea la un mediator din orasul Dvs. E foarte posibil sa rezolvati ce nu ati reusit intr-un an de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliminare clauze abuzive conform sentinței vmd21 vmd21 În urma unui proces cu banca instanța a constatat unele clauze abuzive și a dispus eliminarea lor din convenție. M-am chinuit aproape un an dar ... (vezi toată discuția)
Articolul 6 - legea 193/2000 nuzzzu nuzzzu As dori va rog sa imi explicati in termeni clari ce intelegeti prin acest articol: \\"Clauzele abuzive cuprinse in contract si constatate fie personal, fie ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la itm ncris78 ncris78 Firma la care lucrez nu a facut act aditional sau decizie de marire salar, atunci cand s-au marit salariile ca urmare a cresterii salariului minim pe ... (vezi toată discuția)