În urma unui proces cu banca instanța a constatat unele clauze abuzive și a dispus eliminarea lor din convenție. M-am chinuit aproape un an dar banca nu dorește a elimina clauzele conform dispozitivului sentinței. Menționez că până acum au eliberat trei acte adiționale fiecare cu bube. Banca totdeauna găsește de cuviință a reglementa și alceva decât a dispus instanța.
Întrebare. Trebuie obligatoriu emis un act adițional prin care se elimină clauzele din moment ce am decizia instanței. Dacă da ce este de făcut pentru că banca nu dorește numai cum vrea ea (elimină alte clauze din alte acte, directorul semnează numai pe fiecare filă atenție cu mențiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE și nu la părți, pe urmă spun că eu am refuzat a semna actele și multe altele).
Mulțumesc
Puteti sa le trimiteti actul aditional conform hotararii instantei prin notificare trimisa prin executor judecatoresc, catre conducerea banciicu solicitarea de a respecta hotararea instantei si daca timp de 30 de zile nu fac nimic, plangere penala impotriva conducerii si respectati decizia dvs. Daca va dau in judecata apoi, pierd sigur.
Va sugerez sa incercati rezolvarea acestui conflict prin apelarea la un mediator din orasul Dvs. E foarte posibil sa rezolvati ce nu ati reusit intr-un an de zile.