avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru de casa

As dori sa stiu daca intocmirea registrului de casa manual, din acela tip caiet, este obilgatorie dc programul de contabilitate in care se lucreaza face si registrul de casa?Trebuie printata zilnic pagina registrului sau tb in continuare intocmit si manual?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 21:06, 6 Noiembrie 2012
Puteti intocmi registrul in programul de contabilitate.Da,se intocmeste si printeaza zilnic,in zilele in care aveti operatiuni,evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numerotare pagini registre Andita2015 Andita2015 Am inteles ca registrele de incasari si plati, precum si cele de inventar si vanzari/cumparari trebuie sa fie numerotate. In cazul in care le cumpar si le ... (vezi toată discuția)
Registre contabile obligatorii asociatie proprietari teo30967 teo30967 in OMFP 1969/2007 - anexa 2 scrie la registre obligatorii ca registrul jurnal trebuie sa fie cod - 14 1- 1/a .este admisa si conducerea contabilitatii in ... (vezi toată discuția)
Registrul de casa iuli-ana iuli-ana registrul de casa se poate completa si sambata daca nu se lucreza la firma respectiva, unul din directori mai face cumparaturi sambata si mi le aduce sa le ... (vezi toată discuția)