avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... inregistrare PFA in ROI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

inregistrare PFA in ROI

buna seara
1.Am un PFA cu sediul profesional in Constanta dar domiciliul din buletin este Bucuresti.Ce documente am nevoie si de unde pentru a ma inscrie in ROI.Mentionez ca pfa-ul este infiintat luna aceasta si este si platitor de tva.
2.Pe viitor ce declaratii trebuie sa depun la anaf si unde? In CT sau in Bucuresti?
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 10:15, 8 Noiembrie 2012
La adresa de domiciliu se depun declaratiile si se platesc impozitele aferente persoanei fizice titulare a P.F.A. (dupa C.N.P.). Daca va este mai la indemana si va avantajeaza, puteti opta pentru schimbarea domicilului fiscal in Constanta, chiar daca domiciliul din buletin este in Bucuresti.

Pentru inscrierea P.F.A. in R.O.I. trebuie luat de la Politie cazierul judiciar al titularului care se depune impreuna cu copiile de pe C.U.I. si certificatul de inregistrare in scopuri de T.V.A., precum si copie a C.I. a titularului si D095.

[ link extern ]
pai domiciliul fiscal este pe constanta.
cazierul fiscal de unde se ia ? din buc sau din ct ?
multumesc.
Atunci depuneti toate actele la Constanta.

Cazierul judiciar se poate lua si din Constanta si se elibereaza pe loc. Trebuie platita la TREZORERIE o suma de 10 lei si va mai trebuie un timbru fiscal de 2 lei.
Cazierul judiciar se poate lua si din bucuresti?Avand in vedere ca domiciliul din buletin este pe bucuresti?
Cazierul judiciar se poate lua de la orice POLITIE judeteana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa nou ana_maria1 ana_maria1 buna ziua! Am un pfa cu sediul in constanta dar domiciliul din buletin este in bucuresti.Ce declaratii trebuie sa depun si unde?Este platitor de tva si este ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa prest prest Este posibila infiintarea unui PFA pe baza de norma de venit in alta localitatea decat cea de domiciliu,sau este nevoie de viza de flotant in localitatea ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit pot deduce tva ul? dicix dicix Buna ziua, Am un PFA, tocmai am devenit platitor de TVA si as vrea sa stiu daca pot cumpara diverse produse (laptop, masina, etc.) fara sa platesc TVA ul? (vezi toată discuția)