avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii pfa nou
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii pfa nou

buna ziua! Am un pfa cu sediul in constanta dar domiciliul din buletin este in bucuresti.Ce declaratii trebuie sa depun si unde?Este platitor de tva si este infiintat in 05 nov 2012.Am inteles ca la buc decl 220 pt 2012 dar alte declaratii (care nu le stiu)se depun la ct? Si care sunt termenele ? Mai trebuie sa mai declar si altceva sau sa mai mrerg si in alte parti? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa in roi ana_maria1 ana_maria1 buna seara 1.Am un PFA cu sediul profesional in Constanta dar domiciliul din buletin este Bucuresti.Ce documente am nevoie si de unde pentru a ma inscrie in ... (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa ContSters250185 ContSters250185 Buna ziua, Am reusit sa infiintez un PFA si credeam ca am terminat cu alergatura. De curand am aflat insa, ca trebuie sa ma mai inregistrez undeva ... (vezi toată discuția)