avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere pentru sediu de firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere pentru sediu de firma

Buna seara, am o mare rugaminte la Dvs., dac puteti sa imi raspundeti. Am inchiriat un aptm., cu 2 camere unei persoane care vroia sa-si faca sediu de firma, am facut contractul de inchiriere, i-am dat o copie CF, s-a dus la CAMERA DE COMERT si-a facut sediul de firma pe adresa mea, a plecat dupa o saptamana spunandu-ne ca "nu-i mai merge afacerea si nu mai deschide nimic", iar de atunci..de 2 ani ne vin pe adresa noastra tot felul de facturi restante la telefon, chiar executari silite, amenintari cu apelarea la "detectorii particulari". Noi am transmis celor de la care vin aceste facturi ale firmei respective, ca nu mai este firma respectiva la adresa noastra, dandu-le datele pe care le detineam noi, adresa din buletin, serie nr buletin...
CE PUTEM FACE SA OPRIM valul de facturi ale acestora ? Ei nu mai raspund la telefon inca de anul trecut, de cand au plecat. Nu au locuit numai o saptamaan pana si-au facut actele firmei, apoi au plecat in Oltenia, contractul s-a intrerupt automat le-am dat si garantia retinuta, inapoi. Crede-ti ca se poate intampla ceva rau ? mai putem avea incredere sa inchirem unei persoane care vrea sa-si deschida sediul social la adresa noastra ? Parca nu mai avem curajul, desi foarte mulkti vor sa inchirieze ca sa-si faca sediul la acea adresa. CE SFATURI NE DATI ?? Nu vad corect odata plecati din sediu, din chirie, sa nu isi radieze adresa sediului la Camera de Comert, ori unde ??

In asteptarea unui raspuns,
...Mii de multumiri anticipate,

Cu mult respect, SPIRIDUS
Cel mai recent răspuns: romaniidinafaratarii , utilizator 21:05, 24 Octombrie 2009
dupa cum stiu eu cred ca ptr dvs ar fii mai bine sa trimiteti un e-mail sau scrisoare predata personal si prin care sa explicati direct la camera de comert unde dumnealor ar trebui sa ceeara automat urmarirea si eventual desfintarea firmei respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)