Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea optiune?
Multumesc!
Repet inca o data acest program nu este perfect, este o varianta inbunatatita a celui initial. Nu ma deranjeaza faptul va spuneti opinia fata de ITM si Teamnet, asa cum v-am spus cunosc cunosc situatia din ambele puncte de vedere, atat al institutiei publice cat si al angajatorului. Am recunoscut ca am fost functionar ITM, nu ca sa impresionez pe cineva anume ci ca sa arat ca acest program imi este foarte cunoscut. Ca functionar ITm mi-am facut datoria si credeti-ma chiar m-am implicat foarte mult cat am fost responsabil de acest program. Toti inspectorii din tara care ne ocupam de REVISAL am trimis toate problemele pe ca le intampinam, atat noi la partea de vizualizare cat si angajatorii care lucrau efectiv in program. Era vorba de problemele ce tineau atat de partea de soft cat si de parte de legislatie. Acestea era trimise Inspectiei muncii care le redirectiona Teamnet-ului. Si nu este vorba numai de perioada specificata de Freelis ci de mult mai mult timp. Nici noua nu raspundeau cei de la Teamnet si este strict problema lor daca au tinut sau nu cont de cele semnalate de noi cei care ne loveam zilnic de aceste nereguli. Se pare ca in capitala se lucreaza altfel decat in provincie, mie personal si nici altor colegii nu nu s-a cerut pana acum un print screen din REVISAL, si credeti-ma menageriez o firma cu foarte multi salariati - mare contribuabil cu multe puncte de lucru in tara.
O problema care excede acest topic : Nu toate parerile ITM-urilor au ajuns la TeamNet ... daca ajungeau poate era lat program ... Si nu numai in capitala se foloseste print sceen-ul din REVISAL ...
Revisal dovada banca
dia2120
cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:((
nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Revisal
carmenss
Buna ziua,
Va rog frumos, ma ajutati cu o listare...vreau sa listez in format word salariatul de la revisal. Sunt o asociatie de bloc,am inregistrat contract ... (vezi toată discuția)