avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare bibliotecar

Sunt bibliotecar la o biblioteca comunala din anul 1990. Am absolvit studii postliceale si superioare in domeniu. Va rog sa ma ajutati sa aflu care este grila de salarizare conform legilor in vigoare pentru bibliotecar comuna gradul 1, cu o vechime de peste 25 de ani in campul muncii si studii superioare. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Trecerea de la studii medii la studii superioare gherasim_mimi gherasim_mimi Sunt bibliotecar cu studii medii IA, cu o vechime de 22 ani în această meserie. Anul acesta am terminat Facultatea . Aș vrea să știu dacă ... (vezi toată discuția)
Promovare bibliotecar EU-TU EU-TU sunt bibliotecara comunala angajata ca bibliotecar M I ...am fost angajata ca absolventa de liceu industrial cu toate ca avem studii postliceale in ... (vezi toată discuția)
Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)