avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare bibliotecar

sunt bibliotecara comunala angajata ca bibliotecar M I ...am fost angajata ca absolventa de liceu industrial cu toate ca avem studii postliceale in contabilitate . Secretara de atunci nu a vrut sa ma angajeze pe studii postliceale , desi eu cred ca asa era legal . Am absolvit , dupa angajare , facultatea de economie , dar secretara de acum nu vrea sa ma treaca pe studii superioare...unde trebuie sa ma plang pentru a intra in drepturile mele ??#-o:sorry:
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
EU-TU, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:56, 1 Septembrie 2011
si in biblioteca aia...comuna, sau comunala....nu exista carti care sa va explice, ca de fapt, nu sunteti "bibliotecara comunala" ci " bibliotecar" in gradul I sau II?
secretara de atunci, nu avea cum sa va angajeze dupa ce studii aveati, intrucat, in organigrama institutiei, postul era prevazut pentru un anume nivel de studii. faptul ca dvs ati absolvit scoala postliceala la Sorbona, plus inca vreo 3 masterate prin alte centre universitare...nu inseamna nimic. :) daca erati nemultumita...nu aveati obligatia de a participa la examenul in baza caruia ati fost angajata.
secretara de acum, n-are nici temei legal, si nici interes sa va "treaca" pe studii superioare, intrucat studiile economice n-au nici o legatura cu functia de bibliotecar.
Io as fi de parere, daca tot doriti sa va plangeti undeva....sa faceti o petitie catre Manchester United. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bibliotecar Bibliotecacomunala Bibliotecacomunala Sunt bibliotecar la o biblioteca comunala din anul 1990. Am absolvit studii postliceale si superioare in domeniu. Va rog sa ma ajutati sa aflu care este grila ... (vezi toată discuția)
Administratie publica locala. primarie de comuna. Birdean Birdean Sunt angajata contractual referent I la o primarie de comuna. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica, Babes Bolyai din Cluj in acest an. Am o vechime ... (vezi toată discuția)
Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)