Se poate va rog sa-mi explice cineva avizat, in mod detaliat si clar (adica in termeni acesibili necunoscatorilor de juridic) cum mi-as putea infiinta un SRL singura.
Am facut deja o rezervare de nume la Registru...Dra mai departe, in afar de specimenul de semnatura la notar nu stiu ce ar trebui sa mai mai fac sin in ce ordine.
Va multumesc anticipat.
Formalitatile si documentele necesare sunt aici: [ link extern ]
Mai intai va trebuie actul constitutiv si actul pe spatiu. Cu actul constitutiv mergeti la banca si deschideti cont de capital social unde varsati suma stabilita si scaoteti extras de cont. Restul e destul de clar cred.
dupa rezervarea denumirii, trebuie intocmit actul constitutiv care sa cuprinda toate datele necesare conform legii.model cred ca puteti gasi pe internet.obiectul principal de activitate il stabiliti in functie de ceea ce doriti sa faceti si cautati codul in caen rev.2. odata intocmit actul constitutiv (banuiesc ca aveti si un sediu) mergeti la o banca(la care vreti sa va deschideti si contul societatii, ar fi bine) cu rezervarea de denumire si actul constitutiv, in plus cu copii de pe actele de identitate ale asociatilor daca sunt mai multi.al dvs si in original si depuneti capitalul social al societatii(cat doriti, min 200 lei).cu toate acestea plus copie dupa actul de spatiu privind sediul social(daca e la bloc va trebiuie si acordul proprietarilor, formular pe care il gasiti pe site-ul onrc)mergeti la r.c., completati cererea de inregistrare si o delaratiile necesare, platiti taxele si gata