avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate

Buna ziua,

Se poate va rog sa-mi explice cineva avizat, in mod detaliat si clar (adica in termeni acesibili necunoscatorilor de juridic) cum mi-as putea infiinta un SRL singura.
Am facut deja o rezervare de nume la Registru...Dra mai departe, in afar de specimenul de semnatura la notar nu stiu ce ar trebui sa mai mai fac sin in ce ordine.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 17:45, 1 Februarie 2009
Registrul comertului ofera consultanta in domeniu.
intrati pe site-ul registrului comertului. aveti toti pasii de urmat acolo
Formalitatile si documentele necesare sunt aici: [ link extern ]

Mai intai va trebuie actul constitutiv si actul pe spatiu. Cu actul constitutiv mergeti la banca si deschideti cont de capital social unde varsati suma stabilita si scaoteti extras de cont. Restul e destul de clar cred.
Mergi la un avocat cu experienta sau la o firma reputata.

Nu apela la Registru. Sunt ageamii cei de la consultanta. Se schimba mai des ca ciorapii.

Alberto Kurtyan
dupa rezervarea denumirii, trebuie intocmit actul constitutiv care sa cuprinda toate datele necesare conform legii.model cred ca puteti gasi pe internet.obiectul principal de activitate il stabiliti in functie de ceea ce doriti sa faceti si cautati codul in caen rev.2. odata intocmit actul constitutiv (banuiesc ca aveti si un sediu) mergeti la o banca(la care vreti sa va deschideti si contul societatii, ar fi bine) cu rezervarea de denumire si actul constitutiv, in plus cu copii de pe actele de identitate ale asociatilor daca sunt mai multi.al dvs si in original si depuneti capitalul social al societatii(cat doriti, min 200 lei).cu toate acestea plus copie dupa actul de spatiu privind sediul social(daca e la bloc va trebiuie si acordul proprietarilor, formular pe care il gasiti pe site-ul onrc)mergeti la r.c., completati cererea de inregistrare si o delaratiile necesare, platiti taxele si gata

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme Damian777 Damian777 De ce acte ai nevoie ptr. a infiinta o firma , daca e nevoie neaparat sa ai angajati daca da de cati si de cand trebuie sa ii declari, ce acte trebuiesc :D ... (vezi toată discuția)
Infiintez firma. ce documente, cum, unde se depun? damian_predescu damian_predescu M-am hotarat sa-mi fac firma, pentru o activitate care o intreprind deja de ceva timp. [b]Descriere activitate:[/b] - Lucrez in IT, fac situri si alte ... (vezi toată discuția)
Firma mixta/ capital social minim ioana-india ioana-india sunt casatorita cu un cetatean strain, si am vrea sa ne infiintam o societate in Romania, in ianuarie sau februarie, poate cineva sa-mi spuna care este ... (vezi toată discuția)