avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Avocat pentru modificare statut asociație
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Avocat pentru modificare statut asociație

Bună ziua!

Reprezint o asociație și vrem să refacem statutul acesteia. Pentru aceasta dorim să contactăm și să contractăm un avocat de profil: pentru consultanță juridică și pentru aprobarea statutului nou.

Am accesat pagina de consultanți[1] pentru a contacta un avocat dar nu am știut ce domeniu să selectez pentru modificarea statutului. Este vorba de "Drept civil"?

Îmi puteți oferi, vă rog, indicații despre cum ar trebui să procedez pentru contactarea unui avocat de profil?
Cel mai recent răspuns: razvan_deaconescu , utilizator 23:50, 7 Noiembrie 2012
Mergeti la un cabinet de avocat cu actele asociatiei (vechiul statut ) si prezentati situatia dvs,.pentru a putea primi o consultatie completa . Orice avocat va poate ajuta la modificarea statutului .
Un asemenea avocat cautăm. Mă gândeam să găsesc pe acest site o recomandare sau indicație. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pitesti? gabit25 gabit25 Salut, as avea nevoie de ajutorul unui avocat din Pitesti pentru a face niste modificari in statutul unui SRL. Nu cunosc pe nimeni dar sper ca voi primi ... (vezi toată discuția)
Director web juridic caut-avocat.com caut-avocat.com Buna ziua, As dori sa anunt lansarea site-ului caut-avocat.com. Pe scurt, este un serviciu de cautare si consultare in domeniul juridic, un director web ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta yzabela yzabela Am nevoie de cineva sa formulez doua scrisori/notificari catre un executor judecatoresc si un avocat. Nu ma pricep sa scriu in termeni juridic si vreau sa fie ... (vezi toată discuția)