avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cine ma poate ajuta
Discuție deschisă în Executare silită

Cine ma poate ajuta

Am nevoie de cineva sa formulez doua scrisori/notificari catre un executor judecatoresc si un avocat. Nu ma pricep sa scriu in termeni juridic si vreau sa fie ok. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:23, 17 Iulie 2020
Mergeți la cabinetul unui avocat și plătiți-l să vă redacteze actele care le doriți.
Exact, trebuie sa contractati servicii avocatiale, doar un avocat va poate ajuta in demersul solicitat!
Ma gandeam ca este cineva pe site in masura sa ma ajute bineanteles contracost. Imi este mai usor sa scriu sa explic decat sa vorbesc datorita problemelor mele.. Multumesc oricum.
Atunci puteti lua legatura ( butonul Contacteaza din dreptul profilului acestora) cu un avocat prin accesarea sectiunii de Consultati de pe acest site ( gasiti acest buton in partea de sus a ecranului), si stabili detaliile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal RoxanaBasno RoxanaBasno Daca unui salariat i s-a incetat din greseala cim-ul cum se poate reactiva din nou? Si ce trebuie sa scriu la explicatii ? Va rog sa ma ajutati, e foarte ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru modificare statut asociație razvan_deaconescu razvan_deaconescu Bună ziua! Reprezint o asociație și vrem să refacem statutul acesteia. Pentru aceasta dorim să contactăm și să contractăm un avocat de ... (vezi toată discuția)
Firma ma da in judecata din cauza unei datorii ... am nevoie de avocat la distanta! Maria857 Maria857 Sunt plecata in strainatate si nu pot veni in Romania. Procesul este pe 30 martie. ....Cine imi poate recomanda un avocat bun? In acest caz cum s-ar desfasura ... (vezi toată discuția)