avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Daca unui salariat i s-a incetat din greseala cim-ul cum se poate reactiva din nou? Si ce trebuie sa scriu la explicatii ?
Va rog sa ma ajutati, e foarte urgent...:(

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 27 Octombrie 2011
Daca ai incetat un CIM fara ca acesta sa fie intradevar incetat trebuie sa te adresezi ITM-nu poti sa-l reactivezi pentru ca eronat ai facut incetarea
Va multumesc !
Nu are cum sa va ajute ITM-ul in acest caz, poate primiti si amenda pentru transmitere de date eronate ... este o informatie eronata ...

Operatia de anulare incetare contract se poate face apeland butonul "Anulare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Incetare".

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi anulata incetarea si se apasa butonul "Continuare > >".

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.

Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.



Ati facut copy paste din manualul de utilizare=D>
Doar ca la ITM -daca nu comunica eroarea abia atunci isi va lua amenda, pentru ca datele se vor vedea#-o
jcarmen a scris:

Ati facut copy paste din manualul de utilizare=D>
Doar ca la ITM -daca nu comunica eroarea abia atunci isi va lua amenda, pentru ca datele se vor vedea#-o


Chiar daca este din manulaul de utilizare , eroarea efectuata trebuie reparata in programul propriu si nu sa mearga la ITM intrucat acolo nu are ce sa-i faca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare inregistrare in revisal doina62 doina62 Am operat in revisal incetarea unui cim incepand cu 1 mai 2014 ,dupa care am fost anuntata ca nu mai e necesar acest lucru.Tinand cont ca nu am transmis ... (vezi toată discuția)
Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Ajutor revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am suspendat un contract de munca din data de 01.06.2011-31.08.2011 in revisal acum,caci nu am stiut ca se suspenda....,intrebarea mea este care sunt ... (vezi toată discuția)