avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la notar

Buna seara!
Ma intereseaza daca se poate divorta la notar si daca sotul poate sa faca vreun act notarial prin care se obliga sa-mi plateasca lunar o suma de bani avand in vedere ca nu am nici un venit. El e de acord dar doreste un act in acest sens.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gaby1976 , utilizator 21:12, 7 Noiembrie 2012
Da, puteti obtine la notar ce va doriti
Am fost la notar si mi-a spus ca nu se poate. Ca ar trebui sa merg in instanta si ca va trebui demonstrat cu martori si probe ca sotul e singurul vinovat si ca doar instanta va putea stabili cuantumul sumei pe care sotul meu ar trebui sa o plateasca lunar. Chiar nu vrem sa facem circ in instanta si sa ne certam ca la usa cortului.
Nu stiu cum ati pus problema la notar.. cautati altul. Nu e vb de despagubiri, ci de o suma asupra careia v-ati inteles cu titlu de pensie de intretinere pe perioada in care nu obtineti venituri sau pana va recasatoriti.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj la divort Antonia85 Antonia85 Buna ziua. Divortez pe cale amiabila maine si vreau sa facem si partajul totodata. Avem un apartament pe numele amandurora care ar trebui sa imi revina mie ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier,neplata despagubirilor. Johnny12 Johnny12 Buna ziua,in anul 1995,tatal meu a fist victima unui accident de circulatie,aflat in afara partii carosabile langa autoturismul personal a fost agatat de ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere cmaghiar cmaghiar Am divortat in anul 2015 la notar si am semnat un act notarial prin care tatal se obliga sa plateasca la sfarstul fiecarei luni in cont jumatate din ... (vezi toată discuția)