avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit CNAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit CNAS

Buna ziua
Am primit astazi o decizie de impunere din oficiu de la CNAS prin care sunt obligat sa platesc o contributie stabilita de 231 ron (+ penalitati) ptr anul 2010 ptr venituri provenite din cedarea folosintei bunurilor.
1. Daca sunt salariat si mi se opreste contributie CAS mai trebuie sa platesc si ptr aceste venituri?
2. Daca venitul declarat a fost de 3015 de ce mi s-a oprit contributie dintr-un venit baza calculat de 4200?

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere din oficiu de la casa nationala de asigurari de sanatate charismaamalia charismaamalia Buna ziua,am primit o decizie de impunere din oficiu care contine calculul contributiei de asigurari sociale de sanatate si accesorii provenit din Venituri ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt 2012 de la cnas zensunnit zensunnit Buna Scurt si la obiect,pt ca forumul asta e dinamic tare:) Am primit acum,iulie 2012,o decizie de impunere de la CNAS pt 2010 desi nu am avut venituri decat ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere din oficiu -cass vioricadinu vioricadinu Buna ziua, Ma numesc Stefan Alexandru. Va rog sa ma lamuriti daca este normal sa primesc decizie de impunere din oficiu pentru plata CAS ( avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)