avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Convocare / notificare la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Convocare / notificare la notar

Buna ziua,

Vreau sa va intreb , daca un vanzator/constructor afiseaza o lista cu data, ora, locatie , su numele notarului la care sunt convocati . Este valabila respectiva notificare?

Si pe baza acestui anunt , daca nu ma prezint la notar in data si ora la care sunt trecut pe lista poate sa anuleze un proces de prestatie tabulara?

Si vreaui sa spun ca a pus anuntul dupa masa pentru ziua urmatoare cu persoanele convocate la notar.

Va multumesc anticipat.

Cu stima ,

Patitul 2
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 17:36, 9 Noiembrie 2012
Buna ziua,

raspunsul la aceasta intrebare se gaseste in cuprinsul contractului pe care l-ati semnat cu constructorul. Acolo sunt prevazute regulile conform carora partile isi pot trimite notificari si mai ales cum trebuie procedat la finalizarea constructiei. Daca in contract nu se spune nimic, consider ca simpla afisare a acestui anunt nu produce niciun efect, fiind necesara notificarea dvs la domiciliu.

Zi buna,
Avocat Constantin Boncu
Buna ziua,

In contract este scris telefonic sau prin notificare.
Prin notificare inteleg o notificare in scris la domiciliu.

Va multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea.

Cu stima,

Patitul 2
Buna ziua,

asa este, prin notificare se intelege o scrisoare expediata pe adresa de domiciliu sau pe alta adresa indicata in contract.

Avocat Constantin Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocarea partilor ela30 ela30 Buna ziua, In cazul unei expertize in care partile sunt o asociatie de proprietari si un proprietar ,convocarea partilor se poate face la sediul ... (vezi toată discuția)
Relatii angajat-angajator BENONE GHEORGHIU BENONE GHEORGHIU BUNA ZIUA! SUNTEM SOT SI SOTIE FOSTI ANGAJATI A UNEI SOCIETATI PRIVATE PANA LA DATA DE 12.11.2008, DEOARECE A FOST DESFIINTAT PUNCTUL DE LUCRU, CONFORM ART. ... (vezi toată discuția)
Probleme la demisie cu contractul de munca myia myia buna, eu am o problema in ceea ce priveste contractul de munca pe care l-am avut la vechiul loc de munca de unde mi-am dat demisia de curand si cand am mers sa ... (vezi toată discuția)