avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general gestiune separata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

gestiune separata

Buna ziua,

Am si eu o intrebare : am un magazin care practica comert cu amanuntul, de la el cumpara si persoane fizice dar si juridice, facturile emise catre persoanele juridice trebuie sa le scad din alta gestiune? adica produs cu produs? (eu tin contabilitatea pe achizitie marfa, pe valoare) , la persoanele juridice trebuie sa fac gestiune separata si sa scad in contabilitate produs cu produs?

Multumesc f mult.
Cel mai recent răspuns: invatacel , utilizator 21:51, 8 Noiembrie 2012
Nu exista reglementari in acest sens. Ar trebui sa aveti gestiune separata numai daca practicati si comertul en-gros.
In concluzie lucrati ca pana acum deoarece este corect ceea ce faceti.
Va multumesc f mult pt ajutor, aveam nevoie de parerea dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O fima de distributie care are ca obiect de activitate principala (CAEN 4639) comert [b]cu ridicata[/b] nespecializat de produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntu si en-gross in aceasi locatie nico75 nico75 Buna ziua! Am avut control de la politia locala din oras, iar problema a fost ca vindem atat pe factura cat si pe bon fiscal din aceiasi locatie. Evidenta se ... (vezi toată discuția)