avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Medic veterinar pe PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Medic veterinar pe PFA?

Buna ziua ,
Sunt medic veterinar si as dori sa stiu daca pot deschide o farmacie veterinara si/sau cabinet ca persoana fizica autorizata? Amandoua optiunile pot functiona pe acelasi PFA?
Multumesc! Spor in toate!!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 15:39, 8 Noiembrie 2012
Toate datele de organizare si functionare le gasiti in Legea 160/1998 privind organizarea si exercitarea profesiei de medic veterinar (modificata si completata ulterior). Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din România (filiala din localitatea unde va desfasurati activitatea) va poate da toate detaliile necesare.
Raspunsul vi-l da acest articol, fara sa mai fie nevoie sa mai sunati sau sa mai intrebati nu stiu pe unde:
ART. 27
(1) Medicii veterinari cu drept de liberă practică îşi pot desfăşura activitatea independent, atât ca persoane fizice autorizate, cât şi ca persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare profesie liberala? sovid sovid Buna ziua, Zilele trecute puneam o intrebare in legatura cu sediul pfa. Acum insa cautand pe net mai multe informatii aflu ca profesiile liberale(sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare personalitate juridica marian_ marian_ va rog sa ma ajutati cu un raspuns : sunt medic veterinar : vreau sa preiau un contract de concesiune : pe care un medic l-a avut,el fiind organizat ca si ... (vezi toată discuția)
Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)