am incheiat anul trecut o polita de asigurare a locuintei cu Asiguratorul X.
Mentionez ca polita nu este una optionala ci este vorba de o polita obligatorie, ceruta de banca de la care am contractat creditul imobiliar.
Am sunat acum la Asigurator pt reinnoirea politei, si am aflat ca am de platit dublu fata de anul trecut, deoarece, spun ei, sunt asigurata in plus in caz de:
RISCURI ADIŢIONALE (Boom sonic, Cheltuieli de cazare provizorie la altă locaţie şi Anularea plecării în călătorie);
Pe mine nu ma intereseaza sa fiu asigurata in caz de BOOM SONIC si asa mai departe.
eu vreau sa semnez polita dar fara RISCURILE de mai sus asigurate si cu acelasi cost ca anul trecut.
este legal posibil? Asiguratorul spune ca nu.
multumesc!
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Am platit asigurarea cu ipoteca si am platit si asigurarea obligatorie de 20 de euro si mi s-a spus ca asa s-a dat legea apoi am citit ca s-a revenit la vechea lege si ca nu mai este obligatorie si asigurarea de 20 euro cea obligatorie pt.toata lumea. Acum ma gandesc cum sa fac sa-mi recuperez banii?daca exista vreo varianta? se intimpla ca si cu inmatricularile la masini..........