avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea obligatorie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea obligatorie

buna seara,

am o garsoniera in imobil nou pentru care am incheiat acea asigurare obligatorie ceruta de banca. Asiguratorul imi cere acum la reinnoirea politei:

"V-am atasat 2 oferte de reinnoire pentru asigurarea locuintei: Flexi (cea pe care o aveti in prezent) si Completa.

Dar, a aparut o modificare deoarece anul acesta s-a revenit asupra legii privind asigurarea locuintei si trebuie facuta obligatoriu si polita PAD. Asta inseamna ca pe langa prima de asigurare de pe oferta atasata trebuie sa mai platesti suplimentar 20 EUR (platiti in RON la cursul din ziua emiterii politei), pentru polita obligatorie PAD, la fel cum am procedat si in 2011."

trebuie sa platesc de doua ori, practic! chiar este obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:36, 30 Noiembrie 2013
Puteti intelege si cazul dv. daca urmariti discutia de aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare pad VandenAar VandenAar Buna ziua, Am o nelamurire legata de asigurarea PAD. În aprilie 2007 am luat un credit ipotecar de la o bancă (suma aproximativă 42.000 de euro) ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie sava elvira sava elvira Buna seara, Am incheiata o asigurare facultativa a locuintei valabila pana la data de 06 octombrie 2011,asigurare care include si riscurile din asigurarea ... (vezi toată discuția)
Polita obligatorie de asigurare a casei Anca Brinzaru Anca Brinzaru Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns: n 2007 am cumparat un apartament cu credit ipotecar la care am incheiat si o polita de asigurare a locuintei ... (vezi toată discuția)