avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita obligatorie de asigurare a casei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita obligatorie de asigurare a casei

Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns: n 2007 am cumparat un apartament cu credit ipotecar la care am incheiat si o polita de asigurare a locuintei pentru toata perioada creditului. Acum banca mi-a comunicat ca desi aceea polita este in vigoare, conform legii statului, adica asigurarea obligatorie a locuintei, tb sa mai fac o asigurare, fie la ei fie la alta firma!asa este?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:27, 30 Ianuarie 2014
Este vorba despre asigurarea obligatorie. Polita dvs ramane valabila, dar ptr evenimentele asigurate in baza politei obligatorii (cutremur, inundatii, alunecari de teren...) se despagubesc daune de pana la 20.000 euro.
Cautati/urmariti detalii in subiectele identice frecvent discutate pe forum.Un exemplu aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Da, va trebui sa incheiati si asigurarea obligatorie PAD la una din societatile agreeate.
Acordati atentie detaliilor.Nu va cere nimeni o dublatre a asigurarii ci completarea celei existente, conform modificarilor legislative.
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea complexa a locuintei si asigurarea obligatorie (pad) nicoletaneacsu nicoletaneacsu o persoana fizica a accesat in 2008 un imprumut bancar pentru nevoi personale cu ipoteca pe locuinta personala, pentru care s-a incheiat asigurarea complexa a ... (vezi toată discuția)
Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Apartament prima casa, banca cere asigurare facultativa la valoare ... silviu1975 silviu1975 Apartament Prima Casa, banca cere asigurare facultativa la valoare mai mare decat cea contractuala Contractul de credit semnat cu banca spune clar ca eu ... (vezi toată discuția)