avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea complexa a locuintei si asigurarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea complexa a locuintei si asigurarea obligatorie (pad)

o persoana fizica a accesat in 2008 un imprumut bancar pentru nevoi personale cu ipoteca pe locuinta personala, pentru care s-a incheiat asigurarea complexa a locuintei pe perioada imprumutului cu cesionare in favoarea bancii .
Acum in 2014 banca obliga persoana sa incheie si o asigurare obligatorie (pad) pentru cutremur,inundatii si alunecari de teren , riscuri care sunt cuprinse in asigurarea complexa a locuintei.
De ce trebuie sa plateasca persoana pentru niste riscuri de doua ori ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:16, 30 Ianuarie 2014
Fiindca prin asigurarea obligatorie se despagubesc evenimentele asigurate (cutremur, inundatii, alunecari de teren) pana la o valoare de maxim 20.000 E. Peste aceasta suma se platesc despagubiri in baza politei facultative.
Subiect suficient de discutat in forum.Un exeplu aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita obligatorie de asigurare a casei Anca Brinzaru Anca Brinzaru Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns: n 2007 am cumparat un apartament cu credit ipotecar la care am incheiat si o polita de asigurare a locuintei ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor dellux dellux Daca am incheiat o asigurare facultativa a locuintei de 17 euro trebuie sa am si asigurarea obligatorie PAD ? (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie ContSters208625 ContSters208625 Buna ziua In cazul in care deja exista o asigurare facuta la achizitionarea unui apartament prin credit imobiliar, mai este necesara 'asigurarea ... (vezi toată discuția)