avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Prietena mea a fost amenintata cu moartea de catre iubitul unei colege de facultate, pentru ca este gelos. Individul a si bruscat-o pe prietena mea si tot tragea de ea sa "discute" in particular ca sa o ameninte sa nu mai aiba contact cu iubita lui (colega prietnei mele), care nici nu s-a mai intamplat dar el tot insista si o ameninta. Intrebarea mea este cum pot sa il fac pe acest individ sa stea departe de prietena mea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: koty_eu , utilizator 18:57, 8 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Ok si depun plangere la politie, dar ei ce o sa faca? Trebuie sa dovedim cumva ca ea a fost amenintata si inca este sau cum?
Plangerea trebuie sa o depuna prietena dvs.
Multumesc frumos.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Jonny93 Jonny93 Buna ziua, as dori sa va intreb in ce mod s-ar putea rezolva o problema. O prietena a avut un iubit cu care la inceput s-a inteles bine, dar cu timpul ... (vezi toată discuția)
Femeie amenințată danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Prietena mea are la locul de munca o colegă/prietenă care de 2-3 săptămâni este amenințată cu moartea și agrestă de fostul iubit. ... (vezi toată discuția)
Cum te protejează statul de indivizi periculoși? ionut_au ionut_au Bună ziua, O întrebare pentru cei cu experiență în domeniu. Context: Pentru o perioadă lungă de timp (ani de zile), am avut angajată o doamnă ... (vezi toată discuția)