In primul rand imi cer scuze, probabil nu am postat intrebarea in categoria care trebuie.
Impreuna cu un grup de prieteni am platit avansul pentru o oferta in valoare totala de 200 Euro / persoana (noi suntem in jur de 20).
Este vorba de o oferta de revelion unde oferta initiala presupunea plata a 150 eur / persoana + masa de revelion (45 Euro sau mai putin in functie de ce "negociaza" ei ).
Ulterior (adica astazi) am primit un telefon de la agentie; mi spune ca in 24 de ore trebuie sa platim restul de bani. Intreb care este pretul mesei de revelion si imi spune pe ocolite ca este 80 de euro.
Vreau sa fiu cat mai scurt, iar intrebarea mea este :
pot apela la orice institutie pentru aceasta problema? Contractul intial nu spune nimic de pretul mesei de revelion, ni s-a spus astazi ca este "posibil" sa fie obligatoriu dar nu se stie cat este. Noi tot trebuie sa platim maine restul de bani.
Suma e sa spunem nesemnificativa(desi la 20 de persoane 40 de euro in plus inseamna ceva), ma deranjeaza ideea in sine si vreau sa fac ceva in privinta asta. E clar ca legal ei nu au nici o obligatie fata de noi, pot sa ne zica ca masa de revelion va fi si 200 euro, noi tot trebuie sa o platim ulterior.
Reclama cu "sunt cetatean european si am drepturi"" :) se aplica in cazul asta?