avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Agentie turism. Pot apela in cazul descris mai jos la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Agentie turism. Pot apela in cazul descris mai jos la ANPC sau la o alta institutie?

Salutare,

In primul rand imi cer scuze, probabil nu am postat intrebarea in categoria care trebuie.

Impreuna cu un grup de prieteni am platit avansul pentru o oferta in valoare totala de 200 Euro / persoana (noi suntem in jur de 20).
Este vorba de o oferta de revelion unde oferta initiala presupunea plata a 150 eur / persoana + masa de revelion (45 Euro sau mai putin in functie de ce "negociaza" ei ).

Ulterior (adica astazi) am primit un telefon de la agentie; mi spune ca in 24 de ore trebuie sa platim restul de bani. Intreb care este pretul mesei de revelion si imi spune pe ocolite ca este 80 de euro.

Vreau sa fiu cat mai scurt, iar intrebarea mea este :
pot apela la orice institutie pentru aceasta problema? Contractul intial nu spune nimic de pretul mesei de revelion, ni s-a spus astazi ca este "posibil" sa fie obligatoriu dar nu se stie cat este. Noi tot trebuie sa platim maine restul de bani.

Suma e sa spunem nesemnificativa(desi la 20 de persoane 40 de euro in plus inseamna ceva), ma deranjeaza ideea in sine si vreau sa fac ceva in privinta asta. E clar ca legal ei nu au nici o obligatie fata de noi, pot sa ne zica ca masa de revelion va fi si 200 euro, noi tot trebuie sa o platim ulterior.

Reclama cu "sunt cetatean european si am drepturi"" :) se aplica in cazul asta?

Multumesc

Cu stima,
Dan
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2012
dandinu, utilizator

Alte discuții în legătură

Vand apartament, persoana fizica tot unei pf. pretul e in eur. pot incasa eur prin transfer bancar sau ma obliga legea sa accept doar echivalentul in ron? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Vreau sa vand un apartament. Sunt persoana fizica si vand tot unei persoane fizice. Pretul e cotat in EUR. Pot incasa EUR ca atare doar daca sunt ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu firma de recuperare ana193 ana193 Buna ziua, Tatal meu a avut un credit la banca si din motive de sanatate nu am mai putut plati ratele la banca(el sta la tara si este paralizat la pat). Am ... (vezi toată discuția)
Vanzare la licitatie prin expert judecatoresc. buna ziua, am un partaj judiciar cu o alta persoana pentru o ... stoicanu68 stoicanu68 Buna ziua, am un partaj judiciar cu o alta persoana pentru o suprafata de teren ce a fost evaluata la 200 Euro/mp. Eu trebuie sa iau 1/2 din suprafata si el ... (vezi toată discuția)