avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Import cu suma declarata mica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Import cu suma declarata mica

Buna, daca import/cumpar ceva din stat non-UE si suma declarata pe produs este de exemplu 20$ iar produsul in sine eu l-am platit cu 1000$ sa zicem, acel produs va trece de vama nextaxat. Acum as dori sa stiu daca pot pati ceva pentru ca fac asta, si daca pot baga pe firma acel produs pentru a il revinde.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:54, 8 Noiembrie 2012
Nu aveti documente de provenienta? Declarati Dvs. cat doriti?

Da, puteti pati. Va sustrageti de la plata taxelor vamale. Posibil si al TVA-ului. De evaziune fiscala ati auzit? E fapta penala. Sunteti si student la drept, nu-i asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma neplatitoare de tva - achizitii din china anairam_unid anairam_unid Buna ziua O firma neplatitoare de TVA poate face achiztie din China? Ce declaratii trebuiesc depuse pt aceasta acizitie(sin in cat timp)? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Tva import non-ue 2013 galer99 galer99 Buna ziua! Intrebarea mea se refera la taxele achitate in cazul unui import din afara UE. Astfel anul trecut era anuntat ca noile modificari a codului ... (vezi toată discuția)
Plata tva achizitie extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Vreau sa va descriu un proces de vanzare cumparare si sa va intreb cine si unde plateste TVA ? 1.I.I inreg. in Romania ca si neplatitor de TVA ... (vezi toată discuția)